با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
در این مطلب 23 ایده متنوع برایتان انتخاب کرده ایم که برخی از آنها را به راحتی در خانه می توانید بسازید و استفاده کنید.
بیشتر مردم هر روز یک یا دو بطری نوشیدنی همچون آب، نوشابه یا ماءالشعیر در خانه مصرف می کنند. همه آنها هم بطری های پلاستیکی آنها را دور می ریزند. اما می توانید با جمع آوری آنها، وسایل جالب و کاربردی درست کنید. به طور مثال، می توانید با بطری های آب معدنی، گلدان، لوستر، پایه زیورآلات یا ... درست کنید.
در این مطلب 22 ایده متنوع برایتان انتخاب کرده ایم که برخی از آنها را به راحتی در خانه می توانید بسازید و استفاده کنید. 1. باغچه عمودی
این زوج جوان از سال 2000 تصمیم گرفتند هر سال تصاویر خانوادگی خود را ثبت کنند.
این زوج جوان از سال 2000 تصمیم گرفتند هر سال تصاویر خانوادگی خود را ثبت کنند. اکنون پس از 14 سال دیدن روند تغییرات چهره آنها طی این سال ها بسیارجالب توجه است.
خواننده قطعه «نگو» که در بین طرفداران موسیقی در کشور به خوبی شنیده شد و توانست نام این خواننده را در بین اهالی موسیقی جا بیندازد، پس از انتشار قطعه جدید خود «چشم چشم»، در نخستین گفتگوی خود در باره فعالیت های هنری اش سخن گفت.
ندیم که سابقه زیادی در موسیقی پاپ دارد و از سالها قبل شاهد شاهد پخش ویدئوهایی با حضور او در شبکه های مختلف بوده ایم، یان روزها به شدت درگیر تولید نخستین آلبوم رسمی خود است و همین بهانه ای شد تا با وی گپی بزنیم:
*قطعه «نگو» از آن آثاری بود کهخیلی خوب شنیده شد و پس از کارهایی ویدئویی که داشتی اسم «ندیم» سر زبان ها افتاد. ایده قطعه «چشم چشم» چقدر با نگاهی به اتفاقاتی که برای «مرتضی پاشایی» رخ داد در ذهن تو به وجود آمد؟
ما بعد از «نگو» چند قطعه نظیر «چجوری؟»، «ثانیه ها»، «گذشته ها» و «به عشق دیدنت» و... را منتشر کردیم. از مدتها قبل دوست داشتم «چشم چشم» را بخوانم. همیشه دوست داشتم که چنین کاری منتشر کنم.
مازيار فلاحي در عرصه هنر به خوانندگي بسنده نكرده است. او كه تحصيل كرده مهندسي صنايع است به موازات تحصيل، دوره كارگرداني سينما را پشت سر گذاشته و حتي در اين مسير تجربه كارگرداني دارد.
امروزه تيتراژ و ترانه آن يكي از جذاب ترين و پرطرفدارترين بخش هاي يك سريال تلويزيوني محسوب ميشود و نمي توان كتمان كرد كه خيلي از مجموعه هاي ضعيف به لطف تيتراژ خوب و جذاب از يك خواننده پرطرفدار پر و بال مي گيرند و از زير سايه نديده شدن، خارج مي شوند.
البته اگر بخواهيم دو سويه به اين ماجرا نگاه كنيم، در خواهيم يافت به همان اندازه كه خواننده و ترانه تيتراژ در برد و اقبال يك اثر نمايشي مؤثر است، به همان اندازه و گاه حتي بيشتر صداي يك خواننده روي يك اثر تلويزيوني به شدت شنيده ميشود و به يكباره شناخته شدن خواننده كمك دو چنداني ميكند.
بسياري از خوانندگان چهره اين مرز و بوم، به خصوص در گونه پاپ با سريال هاي تلويزيوني به خصوص آثار مناسبتي توانسته اند ره صدساله را يك شبه طي كنند و با يك اثر قوي در كنار يك سريال، خيلي زود به روح و روان مخاطب رسوخ پيدا كنند. البته بحث ترانه براي تيتراژ از چند منظر قابل طرح است. مي توان به بحث ترانه روي كاغذ و محدوديت ها و مميزي هاي مرتبط با آن پرداخت. مي توان ترانه تيتراژ را از منظر انتخاب خواننده با عنايت به تم قصه سريال و البته نوع مخاطب آن مورد بررسي قرار داد. مي توان سبك و سياق ملودي و نحوه انتخاب آن را گاه بي ربط و گاه مرتبط با قصه به چالش كشيد و از همه مهمتر به بحث روابط نادرست انتخاب خوانندگان براي تيتراژ آثار مختلف تلويزيون با رد و بدل شدن پول هاي زياد پرداخت كه متأسفانه امروز شيوع آن قابل حس است.
انتشار برخی آلبومهای موسیقی در ایران، صبر ایوب و عمر نوح میطلبد. «شیدایی درون» از همین آلبومها است. اثری که خالقش ده سال به پای آن نشست تا در نهایت آلبومش همان گونه که هست و بدون آنکه دستخوش تغییر شود و از زیر تیغ بگذرد، منتشر شود.
انتشار برخی آلبومهای موسیقی در ایران، صبر ایوب و عمر نوح میطلبد. «شیدایی درون» از همین آلبومها است. اثری که خالقش ده سال به پای آن نشست تا در نهایت آلبومش همان گونه که هست و بدون آنکه دستخوش تغییر شود و از زیر تیغ بگذرد، منتشر شود. با سابقهترها او را از نوازندگی اش روی استیج با گروههای نوپای دهه هفتاد و البته حضور در گروه «کاوه یغمایی» میشناسند و میگویند در ایران او اولین کسی است که پس از انقلاب، با گیتار بیس روی استیج رفته است. با «فرشاد رمضانی» که به تازگی دو آلبوم با آهنگسازی کاوه یغمایی و بصیر فقیه نصیری را در یک مجموعه با عنوان «شیدایی درون» منتشر کرده، از آلبومش، راک ایرانی و اوضاع موسیقی ایران حرف زدیم.
شوالیه آواز ایران به مهجوریت آواز ایرانی در این سالها اشاره کرد و گفت: «این روزها جوانانی را میبینیم که کاملاً در خدمت تقلید هستند و البته گناهی هم ندارند، چون چیزی را به آنها یاد ندادهاند که بخواهیم از آنها توقع داشته باشیم. متأسفانه نسل امروز وقیح است و آثار دیگران را سرقت میکند.»
بررسی مسیر آواز ایرانی در چند ساله اخیر، نهتنها به ارائه پاسخی روشن و قطعی درباره کیفیت این هنر نمیانجامد، بلکه جوینده را به مصاف سایهروشنهای حلناشده میکشاند. از انتقاد گاه و بیگاه برخی اساتید به نسل جوان که بگذریم، آخرین انتقاد تند و تیز را یکی از بزرگترین خوانندگان آواز ایرانی به این نسل وارد کرد. ماجرا برمیگردد به مراسم بزرگداشت استاد احمد ابراهیمی که استاد شهرام ناظری برای سخن گفتن از ویژگیهای این مرد بزرگ موسیقی ایران به روی سن حاضر شده بود. در میانه سخنان اما سخنان استاد رنگ و بوی انتقادی به خود گرفتند. انتقاد از چه؟ از آوازخوانان جوانی که تقلید میکنند. استاد انتقادهایی را مطرح کرد که توضیحات بعدیاش در خبرگزاریها و مطبوعات مختلف کشور مشخص کرد آنها را تنها متوجه برخی از آوازخوانان جدید میداند.
شوالیه آواز ایران به مهجوریت آواز ایرانی در این سالها اشاره کرد و گفت: «این روزها جوانانی را میبینیم که کاملاً در خدمت تقلید هستند و البته گناهی هم ندارند، چون چیزی را به آنها یاد ندادهاند که بخواهیم از آنها توقع داشته باشیم. متأسفانه نسل امروز وقیح است و آثار دیگران را سرقت میکند. من این موضوع را به وضوح دیدهام. هر فردی 4 جلسه ردیف موسیقی یاد گرفته و احساس میکند صدایی دارد، طوری خود را در جامعه معرفی میکند که گویی از علیاکبر شهنازی بالاتر و برتر است!» انتقادات صریحی که در آن مراسم بر زبان استاد ناظری جاری شد، خبرنگار «موسیقی ما» را بر آن داشت تا درباره نکات موجود در سخنان او گفتگویی با 5 نفر از جوانان این نسل انجام دهد و از همه آنها پاسخ 4 سوال واحد را جویا شود:
مرداد ماه سال جاری، محمدرضا هدایتی، هنرمند و بازیگر با اخلاق سینما و تلویزیون کشورمان که چند سالی ست در زمینه موسیقی نیز فعالیت دارد، اولین کنسرت رسمی خود را در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی به روی صحنه خواهد برد.
15 مرداد ماه سال جاری، محمدرضا هدایتی، هنرمند و بازیگر با اخلاق سینما و تلویزیون کشورمان که چند سالی ست در زمینه موسیقی نیز فعالیت دارد، اولین کنسرت رسمی خود را در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی به روی صحنه خواهد برد و گلچینی از قطعات منتشر شده را به علاوه قطعاتی جدید، به اجرا در خواهد آورد.
هدایتی در پاسخ به این سؤال که چه چیزی علاقه او را به موسیقی و پرداختن به آن برانگیخته با لحنی مزاح گونه و شیرین گفت: «بعد از بیش از چهار سال فعالیت جدی در این عرصه و با وجود مصاحبه هایی که تا به امروز انجام داده ام و به این سؤال پاسخ داده ام، هنوز این سؤال به تکرار از من پرسیده می شود. من اینگونه برداشت می کنم که کسی پاسخ های مرا پیگیری نکرده است. پس یا به خوبی بین مخاطبان موسیقی شناخته و پذیرفته نشده ام و یا آثار موفقی ارائه نداده ام تا انتظار آنان را برآورده کنم!»
اما اینگونه نیست، استقبال و لحظه شماری مخاطبان برای حضور در کنسرت آینده محمدرضا هدایتی، گواه این موضوع است که جایگاه او در بین هواداران و مخاطبینش به خوبی محفوظ است و ارتباط شایسته ای با آثار ارائه شده اش تا به امروز برقرار شده است. به بهانه برگزاری این کنسرت و برای پیگیری بیشتر از فعالیت های این روزهای هدایتی با او به گفتگو نشسته ایم که در ادامه می خوانید.
موسیقی انتفاضه بخشی از یک جنبش هنری را شامل میشود که آهنگسازان، خوانندگان، ترانهسرایان و نوازندگان بسیاری را در سراسر دنیا با مردم فلسطین همگام و همصدا کرده است.
در سالهایی که آغاز نهضت انتفاضه مردم فلسطین علیه اشغالگران اسرائیلی میگذرد، هنرمندانی از سراسر دنیا اعم از سرزمینهای عربی، کشورهای غربی و سایر کشورهای غیرعرب حوزه خاورمیانه اسلحه هنرشان را بردوش خود انداختند و در کنار مردم مظلوم فلسطین ایستادند و آثار هنری بیشماری در این حوزه خلق کردند.
موسیقی انتفاضه نیز بخشی از این جنبش هنری را شامل میشود که آهنگسازان، خوانندگان، ترانهسرایان و نوازندگان بسیاری را در سراسر دنیا با مردم فلسطین همگام و همصدا کرده است و موجی از سرودهای گوناگون به زبانهای مختلف را در حمایت از فلسطین و قیام انتفاضه بهراه انداخته است.
خوانندگان اروپایی، آسیایی، آمریکایی و سایر نقاط جهان، در کنار موسیقیدانهای عرب حامی فلسطین، همواره بخش عظیمی از کار خود را به ساخت موسیقیها و سرودهای حماسی در حمایت از مردم غزه اختصاص میدهند. موزیسینهای ایرانی نیز سهم درخور توجهی از این آثار تولیدی را به خود اختصاص میدهند.
این ایام که حمله نیروهای اشغالگر به غزه هنرمندان بسیاری را از سراسر دنیا به واکنش واداشته است، با ارائه این گزارش مروری داریم بر مشهورترین آهنگهایی که در حمایت از قیام انتفاضه در ایران ساخته شده است: