با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
دانیل اف گرهارتز هنرمندی که در سال ۱۹۶۵ در ویسکانسین امریکا به دنیا آمد. جایی که او در حال حاضر با همسرش جنیفر و سه فرزندش در آنجا زندگی می کند. علاقه او به هنر در سال های اولیه نوجوانی آغاز شد و موفقیت های چشمگیر فراتر از سن او نتیجه یک عمر زندگی آمیخته با شاهکارهای او بود.
نقاشی های دانیل به گونه ای خاص سرشار از صداقت، آسودگی و سرشار از احساساتی آشکار است. او به شکلی ماهرانه و رومانتیک ارتباط با مناظر و محیط را اهمیت می بخشد، روابط شخصی و فرم واقعی چهره و استیل انسانها را در هم میآمیزد و آنچه که در این ایمیل خواهید دید را برای شما میآفریند.
او با انتخاب چهرههایی خاص چالشهای رنگ و نور و احساسات را به تسخیر خود در آورده و آثاری با کیفیت و زیبا را به همگان معرفی میکند. اکثر زنان در نقاشیهای او لباسهایی خاص و رویایی پوشیده اند و اغلب اوقات این نوع جاذبه دراماتیک نقاشیهایش موجب شهرت او را فراهم آورده اند.
پجاک» (pejac) نام مستعار یک هنرمند اسپانیایی است که مدتهاست روی دیوار نقاشی می کند.
پجاک از زمانی که با معلم نقاشی خود درباره هنر به مشکل خورد تصمیم گرفت به هنر خیابانی مشغول شود تا مردمی که نمی توانند به موزه بروند هم از زیبایی هنر لذت ببرند.
نقاشی های پجاک فقط به کشور خودش محدود نمی شود. دیوارهای پاریس، استانبول، میلان و لندن نیز شاهد هنرنمایی های این هنرمند خوش ذوق هستند.
هنرمند خیابانی اهل پرتغال با نام Odeith در مجموعه نقاشی های دیواری جدید خود که با طراحی جالب و بی نظیر کشیده شده است آنها رو به گونه ای از گوشه دیوار و رنگ و اسپری برای کشیدن آنها استفاده کرده است که هر بیننده ای این نقاشی های سه بعدی رو معلق در فضا می بیند و انگار که این نقاشی از حالت فضای نقاشی بیرون است و معلق در هواست . او نام این نقاشی های دیواری را نقاشی های معلق سه بعدی گذاشته است. شما در ادامه تصاویری از این نقاشی های معلق سه بعدی رو مشاهده می کنید.
فازسنگین در این بخش از سایت خود برای شما کاربران محترم چند تصویر از کاریکاتورهای جالب با موضوع فقر قرار داده است، در ادامه این کاریکاتورها را مشاهده کنید:
با مطرح شدن نرم افزار شگفت انگیز فتوشاپ هر عکس باورنکردنی را به نوعی به این نرم افزار ربط می دهیم حتی زمانی که واقعا ممکن است آن عکس در واقعیت گرفته شده باشد. این بار قبل از دیدن عکس ها به شما می گوییم که همه آن ها با فتوشاپ درست شده اند اما به بهترین شکل ممکن این اتفاق افتاده است.
جمله های زیبا، دلنوشته های دلنشین، اشعار ماندگار، پاراگراف های تاثیرگذار و بینظیر از یک کتاب یا مقاله. همه اینها میتواند بهانه ای برای هایلایت کردن آنها در کتاب، مجله و یا ذهنتان باشد.
سعی کرده ایم در مجموعه مطالب "هایلایت" مجموعه ای گزیده و دلنشین از این مطالب را در اختیار شما قرار بدهیم.
شما نیز هایلایت های خود را برای ما از طریق نظرات ارسال کنید.
****
لحظاتی هست که یک فرد با بیان برخی چیزها، موفق به خلق اندیشه ای پویا می شود، لحظاتی دیگر نیز هست که فرد می تواند اندیشه ای پرمعنا را با ادامه دادن سکوت خویش بیافریند!
هر نوشته ای نویسنده ای دارد. هر نویسنده ای این حق را دارد تا اسمش را پای مطلبش ببیند. نوشته هایی که در این صفحه می خوانید، Status های کپی پیست شده ای است که در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخیده و صاحبش را گم کرده. اگر «شما» نویسنده این آثار هستید، لطفا عصبانی نشوید. لبخند بزنید و به خواننده هایی فکر کنید که با خواندن نوشته هایتان لبخند می زنند و در دل تحسین تان می کنند.
1- حیف شد دیگه پولمون نمیرسه نون بخریم از این به بعد تو آبگوشت باید ساقه طلایی تریت کنیم
2- یه مرحله ای هم ورای روشنفکری هست اونم اینه که کتاب نخری که کمتر درختا قطع شن. ما الان تو او
سال 1230 مرد: دختره خیر ندیده من تا نکشمت راحت نمی شم… زن: آقا حالا یه غلطی کرد ، شما بگذر.نامحرم که خونمون نبوده. حالا این بنده خدا یه بار بلند خندیده… مرد: بلند خندیده؟ این اگه الان جلوشو نگیرم لابد پس فردا می خواد بره بقالی ماست بخره. نخیر نمی شه باید بکشمش… — بالاخره با صحبتهای زن ، مرد خونه از خر شیطون پیاده می شه و دختر گناهکارشو می بخشه سال 1280 مرد: واسه من می خوای
همه شماها قضیه زیرشلواری اصفهانیها رو می دونید. یه زیر شلواری با خطوط راه راه بعضاً آبی- سفید یا سیاه – سفید. ولی آیا هیچ کدوم از شما تا به حال از خودتون پرسیدین بعد از عمر 5 الی 10 ساله این زیرشلواریهای عزیز (این میانگین فقط در اصفهان دیده می شود) چه به سرشون میاد ؟
بعد از بررسی نتایج بدست اومده از سازمان بازیافت معلوم شد که هیچ موردی مبنی بر وجود چنین زیرشلواریهایی در زبالههای اصفهان گزارش نشده است و طبق قانون بقای جرم نباید این اجسام نابود شده باشند. جواب این پرسش را می توان در تغییر کاربردی این زیر شلواریها جستجو کرد
اولاٌ باید اصل علمی مهم زیر را پذیرفت
"در اصفهان زیر شلواری نابود نمی شود بلکه از حالتی به حالت دیگر در میآید"
بنابراین نتایج زیر صادق است:
اگر متوسط عمراستفاده را 7 سال فرض کنیم بعد از 7 سال این زیرشلواری ها تبدیل به شرت میشوند
دو لنگه باقیمانده از شلوار به سه قسمت تقسیم میشود: یک قسمت تبدیل به پارچه نظافت (به قول اصفهانیش همون کهنه" کُنه")، یک قسمت تبدیل به دستگیره برای بلند کردن اجسام داغ در آشپزخانه و قسمت آخر تبدیل به روکشی برای در قابلمه میشود
لازم به ذکر است که شیء بوجود آمده در قسمت اول اگر تا پایان عمر کارایی داشته باشد که فَبِها… اگر بنا به هر دلیل عمر مفید خود را از دست داد سرنوشتی مشابه بند دوم در انتظارش است.