مسکن های طبیعی برای پیشگیری از دردهای قاعدگی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مسکن های طبیعی برای پیشگیری از دردهای قاعدگی
نوشته شده در دو شنبه 10 آذر 1393
بازدید : 410
نویسنده : AmirAli

 

مسکن های طبیعی برای پیشگیری از دردهای قاعدگی

شاید شما هم دردهای قاعدگی را تجریه کرده باشید. دردهای قاعدگی برای بعضی از خانم ها به حدی دردناک است که نه خواب راحت دارند و نه می توانند به فعالیت های روزمره خود بپردازند . اکثر افراد دراین شرایط مصرف انواع قرص های مسکن را برمیگزینند؛ غافل از اینکه مصرف بیش از حد قرص های مسکن عوارضی دارد که از دردهای قاعدگی هم دردناک تر است. برای کاهش دردهای دوران قاعدگی چه باید کرد؟ خوب است بدانید راه بهتر و بی خطری به نام « طب سنتی » برای کاهش دردهای قاعدگی وجود دارد. چنانچه می خواهید بدانید چگونه می توانید با استفاده از طب سنتی شدت این دردهای کلافه کننده را کاهش دهید، گفت وگوی ما را با دکتر روشنک مکبری نژاد ، متخصص طب سنتی و استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بخوانید.

 

درد قاعدگی چیست؟
درد قاعدگی عبارت است از بروز درد شدیدی هنگام عادت ماهیانه که مانند دل پیچه است و اغلب در سطح زیر و وسط شکم ایجاد می شود .البته ناحیه شیوع درد در هر خانمی متفاوت است، گاهی این دردها تا زیر کمر وحتی کلیه های فرد را فرامی گیرد و ممکن است از یک تا دو روز قبل از قاعدگی شروع شود وتا 4 روز طول بکشد. البته این دردها نظم خاصی ندارد و شدت و محل آن در هر فرد و در هر ماه متفاوت است. این دردها که از نوع کوفتگی هستند، گاهی اوقات آن قدر شدیدند که فرد مجبور می شود دست از تمام فعالیت هایش کشیده و دراز بکشد . دردهای قاعدگی همراه با علائم متفاوتی هستند مانند تهوع ، سردرد، خستگی ، کسالت ، اسهال ، استفراع و … در واقع با وجود این دردها قاعدگی برای برخی خانم ها تبدیل به یک فاجعه ماهانه می شود.

 

طبق گفته دکتر مکبری نژاد، دردهای قاعدگی به دو نوع اولیه و ثانونه تقسیم می شوند. درد های اولیه دردهای معمول و رایج هستند که خیلی شدید نیست و قابل تحمل وکنترل است. اما دردهای ثانویه که بسیار شدید هستند ومعمولا با هیچ مسکنی تسکین پیدا نمی کنند، خطرناکند ونیاز به معاینه پزشک دارد. همچنین ممکن است علت دردهای قاعدگی ثانونه بیماری های زمینه ای مانند آندومتریوز باشد.

 

برای کنترل درد های قاعدگی چه کنیم ؟
معمولا هر دردی درمان مخصوص به خود را دارد. دردهای دوران قاعدگی هم از این قاعده مستثنی نیستند و راه های بی ضرری برای درمان آنها وجود دارد .استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره می گوید: به دلیل از دست رفتن خون در دوران قاعدگی و از آنجایی که خون از نظرپزشکی طبعی گرم دارد بنابراین از دست رفتن خون باعث سردی بدن می شود . پس باید تدابیری برای جلوگیری از این سردی انجام شود . وی با اشاره به تغییر عادات غذایی در دوره عادت ماهیانه ادامه می دهد: در دوران عادت ماهیانه توصیه می شود از مصرف برخی خوارکی ها که طبعی سرد دارند، مانند انواع ترشی و سبزیجات ، سالاد، سرکه ، خیار ، گوجه فرنگی و… پرهیز شود یا میزان مصرف آنها را به کمترین حد ممکن رساند .در مقابل از موادی تغذیه شود که در عین گرم ومفید بودن ، به راحتی در دسترس است؛ مانند حلوا، زنجیل دم کرده ، چای زنجیل و چای بابونه. چرا که تحقیقات ، تاثیر مثبت این مواد را در کاهش دردهای قاعدگی ثابت کرده است . به طور کلی باید اوضاع عمومی بدن با استفاده از مواد مغذی رایج تقویت شود.

 

از آب و آب بازی پر هیز شود!
استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه توصیه می کند: توصیه می شود آب در دوران عادت ماهیانه با احتیاط بیشتری مصرف شود ؛ برای مثال هنگامی که فرد ومخصوصا دختران جوان ناشتا هستند، آب نخورند. به طور کلی درمانگرهای محلی اعتقاد دارند که در این دوران از استعمال آب زیاد و مخصوصا آب سرد در هنگام شست وشوی دستگاه ادراری تناسلی پرهیز شود. همچنین توصیه می شود در صورت امکان فرد در روزهای اول قاعدگی حمام نرود . این موارد باید رعایت شود اما متاسفانه اکثر افراد اهمیتی به آن نمی دهند و در آینده دچار مشکل می شوند.

 

به جز تغذیه چه راه های دیگری وجود دارد؟
ممکن است تغییر عادات غذایی برای برخی اشخاص امری سخت و نشدنی باشد اما جالب است بدانید طب سنتی برای این افراد هم نسخه های موثر دارد تا دوران عادت ماهیانه را قابل تحمل کند. دکتر مکبری نژاد به این پرسش که به جز تغییر عادات غذایی ، طب سنتی چه راه های دیگری را برای کاهش دردهای قاعدگی پیشنهاد می کند، پاسخ می دهد: طب سنتی همچنین برای کاهش دردهای قاعدگی کارهای موضعی مانند روغن مالی را پیشنهاد می کند. برای این کار فرد باید نواحی رحم را روغن گرم بمالد .البته بهترین و موثرترین حالت این است که از یک تا دو روز قبل از شروع قاعدگی به روغن مالی یا مصرف ، تغذیه خاص شروع شود.

 

وی ادامه می دهد: استفاده از باد کش نیز مفید است. زیرا بادشکن باعث افزایش خون رسانی و گرم کردن نواحی مورد نظر می شود. همچنین توصیه می شود فرد در این دوران از استرس دوری کند و به انجام ورزش های ملایم مانند پیاده روی ونرمش های خاص بپردازد . اگر میزان خونریزی زیاد است به پزشک مراجعه کنید میزان زیاد خونریزی مشکل دیگری است که ممکن است بسیار از افراد در دوران قاعدگی به آن دچار شوند که دکتر مکبری نژاد در مورد آن نیز می گوید: خونریزی در دوران عادت ماهیانه تا حدی طبیعی است، اما اگر فرد احساس کند میزان خونریزی از حد معمول بیشتر است باید حتما به پزشک مراجعه کند. پزشک از افرادی که خونریزی زیادی دارند شرح حال می گیرد. سپس از طریق آزمایش هورمونی علت آن را تشخیص می دهد. بعد از مشخص شدن علت ، درمان صحیح تجویز می شود بنابراین تا علت اصلی میزان زیاد خونریزی مشخص نشود نمی توان درمان قطعی برای آن صادر کرد.

10 مسکن طبیعی درد
با وجود که این روزها مصرف قرص های مسکن برای کاهش دردهای مزمن افزایش چشمگیری پیدا کرده است اما این داروها گاهی اعتیاد آور هستند ومعمولا نیز مصرف زیاد آنها عوارض جانبی به دنبال دارد.جیمزان. دیلارد، نویسنده مقاله «چاره درد های مزمن» می گوید: برخی از قرص های مسکن نمی توانند دقیق بروز درد را حذف کنند. همچنین مهن نیست پزشکان چقدر داروی مناسبی را برای کاهش درد تجویز کنند چون به هر حال افرادی که از دردهای مزمن رنج می برند به طور کامل تسکین نمی یابند . به گزارش پریونشن ، دیلارد همچنین اظهار داشت: برای کاهش درد جایگزین های مناسب و طبیعی مسکن های شیمیایی وجود دارند که می توان آنها رادر آشپزخانه هر خانه ای پیدا کرد.

 

برخی انواع مواد خوراکی از طریق مبارزه با التهاب ، مسدود ساختن سیگنال های درد وحتی درمان بیماری های نهفته قادرند درد را ز بین ببرند که برخی از انواع موثر آنها عبارتنداز:

1- گیلاس: ترکیب های موجود در گیلاس با نام « آنتوسیانین » در واقع آنتی اکسیدان های قوی هستند که به دو طریق شدت درد را کاهش می دهند. این ترکیب ها با متوقف کردن پیشرفت التهاب و با از بین بردن آنزیم های درد مانند مسکن های آسپرین و ناپروکسن عمل می کنند و در تسکین درد نقش دارند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد افرادی که هنگام مصرف صبحانه یک کاسه گیلاس بخورند، التهاب در بدن آنان 25 در صد کاهش می یابد.

 

2- زنجیل : این گیاه ریشه ای و تند، تسکین دهنده سنتی درد دل ، رفع دریازدگی و حالت تهوع است.این گیاه که ویژگی آسپرین و ضد التهابی دارد می تواند در تسکین دردهای ماهیچه ای ، آرتریت و میگرن موثر باشد .

 

3- فلفل قرمز: این ادویه حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین » است که با تحریک کردن پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمایی انتقال دهنده سیگنال های درد، نوعی مسکن موثر به حساب می آید.

 

4- گوشت ماهی: مصرف ماهی هایی که حاوی مقدار پایینی جیوه هستند و در عین حال حجم بالایی اسید چرب امگا- 3 دارند در تسکین در موثر است. امگا -3 در بهبود جریان خون و کاهش التهاب رگ های خونی و عصبی تاثیر دارد اما برای افزایش تاثیر آن لازم است از مکمل ها نیز استفاده شود .

 

5- زرد چوبه: ازاین ادویه سال هاست که برای کاهش درد و بهبود فرآیند گوارش غذا استفاده می شود اما طبق بررسی کارشناسان ، زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد،بدن را از تخریب بافتی و التهاب مفصل محافظت کرده واز عملکرد سلول های عصبی حمایت می کند .

 

6- ماست: حدود 20 درصد مردم آمریکا به سندرم روده تحریک پذیرمبتلا هستند و در نتیجه دل درد نیز در آنان شایع است. به گفته پزشکان در ماست چندین باکتری وجود دارد که درکاهش درد و التهاب موثر هستند.

 

7- قهوه : کافئین موجود در قهوه با تنگ کردن عروق خونی گشاد شده که بر اثر سر درد ملتهب می شوند از شدت درد می کاهد.

 

8- نعناع : این گیاه از جمله مواد خوراکی است که از گرفتگی ماهیچه ای پیشگیری می کند و به همین دلیل عرق نعناع در تسکین دل درد ناشی از سندرم روده تحریک پذیر استفاده می شود.

 

9- سویای سبز : در مطالعه ای که در دانشگاه اکلاهما انجام شده به گروهی از شرکت کنندگان 40 گرم پروتئین سویا وبه گروه دیگر پروتئین حاوی شیر داده شد که در پایان مطالعه مشخص شد مصرف پروتئین سویا نسبت به پروتئین حاوی شیر خاصیت مسکنی بیشتری دارد.

 

10- آب میوه «قره قاط» : زخم های گوارشی ناشی از میکروبی موسوم به هلیکوباکتر پیلوری هستند که به بافت های حفاظت کننده جداره لوله گوارشی شامل معده یا روده کوچک حمله می کنند . آزمایشها نشان می دهد که می توان با نوشیدن آب قره قاط از بروز آن پیشگیری کرد. همچنین لازم است این نوشیدنی به صورت 100 در صد طبیعی و بدون افزدون شکر مصرف شود زیرا در صورت شیرین شدن حالت التهاب آور پیدا می کند .



:: موضوعات مرتبط: سلامت , دانستنیهای جنسی , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








بزرگترین حماقتِ انسان در زندگی ، لبخند زدن به کسی است که ارزش نگاه کردن هم ندارد !

کد ِکج شدَنِ تَصآویر

کداهنگ برای وبلاگ

تصاوير زيباسازی|www.takwab.ir|تصاویرعاشقانه